Bright Wash

Erhverv

Lad os sammen skræddersy en løsning til jeres behov

Bright Wash tilbyder mange forskellige løsninger til erhverv. Vi ved, at alle behov ikke er ens. I kan derfor trygt kontakte os, så tager vi hånd om lige præcis jeres behov. Vores mange års erfaring inden for vask, vedligholdelse og pleje af små og større køretøjer gør os til nogle af de meste fleksible på markedet.

Vi skræddersyer sammen den helt rette løsninger, samtidig med, at i kan spare mange penge og meget tid på selv at varetage denne del. I bestemmer selv tid, sted og hvordan bilerne skal plejes. Herunder kan i se nogle af vores løsninger.

Medarbejder eller medlemmers biler

Ønsker du at tage godt hånd om medarbejdernes biler, så skal du vælge Bright wash. Vi køre ud til arbejdspladsen og rengøre bilen, så de er klar til brug efter arbejdet. 

En ren bil, vil ofte betyde glade og tilfredse medarbejer eller medlemmer. De får meget mere tid til alt det vigtige. Rene biler på arbejdspladsens parkeringsplads vil samtidig sende et godt signal til jeres kunder. 

Vask af flådens biler eller varevogne

Har i varevogne eller firmabiler der skal plejes, så er det måske Bright Wash i skal have til opgaven. 

Rene og velholdte firmabiler sender et godt signal til potentielle kunder og samarbejdspartner. Leveringer og møder kan i fremtiden sendes eller  afholdes med mere ro i maven fordi i får skabet et godt førstehåndsindtryk 

Leasing eller udlejning

leaser eller udlejer i biler? Hvis ja, så er i også godt klar over, at de skal stå kniv skarpt hver gang. Det er utrolig vigtigt, at kunder kan afhente deres biler med et smil på læben fordi bilerne er rene og godt vedligeholdt. 

Vi tager os god til til den enkelte bil og vi sørger samtidig for, at bilen stå som ny hver gang. Vi tilbyder fleksible og overskuelige løsninger til dig der kunne være interesseret i at høre nærmere om dette. 

Udfyld formularen, så kontakter vi dig med en pris

Vil du gerne høre, hvad vi kan tilbyde jer? og til hvilke pris? Så udfyld formularen her, så kontakter vi jer med en pris.